inspiratie.

 



Wij inspireren je graag met de verschillende combinaties

De smaak knalt de pot uit, zoveel geur, zo puur zonder enige kunstmatige toevoeging. Dat wil je in je keuken zowel thuis als in de horeca. Door de unieke fruit/kruid combinatie is potverdorie! een verrukkelijke smaakmaker bij zowel zoete als zoute gerechten en koud en warm toepasbaar.

Van ontbijt tot en met diner, bij de koffie en de borrel, overal is het lekker bij.

Om je alvast op weg te helpen zijn hier de volgende suggesties:

Braam-laurier

    
LEKKER...
  • in boerenyoghurt met bierbostelgranola
  • als echt fruitige frisdrank met bruiswater en citroen
  • bij blauwschimmel kazen als roquefort, bleu d’auvergne of hollandse schaap
  • bij een voorgerecht met gerookte eendenborst
  • door zelfgebakken haverkoeken met hazelnoot
  • in een rijke salade met biet, gepickelde pompoen, oude kaas, kruiden en pitten

Bekijk product

 

 

Pruim-gember

    

LEKKER...

  • op een goeie desemboterham met aardappel, zuurkool en verse zwarte peper
  • bij volle boerenkwark of bij vegan vanille ijs
  • als smaakmaker op je borrelplank 
  • in een winterse stamppot of zomerse tajine
  • in marinade voor de BBQ
  • als verrijker in een dressing
  • in een zonnige cocktail met óf zonder alcohol

Bekijk product

 

 

Framboos-munt

      

LEKKER...

  • bij een versgemaakte pannacotta
  • op een warme croissant
  • als topping bij een frisse cheesecake
  • bij een zachte geitenkaas of munster
  • verrassend door mayonaise
  • in een gekoeld glas tonic
  • bij aardse rode bieten

Bekijk product



Kers-rozemarijn

    

LEKKER...
  • op verse knapperige toast
  • als tussenlaag in een chocoladecake
  • naast een romige brie of bij bergkazen
  • op een camembert met verse rozemarijn 5-10 minuten onder de grill
  • bij een stevige boerenpaté
  • met geurig geroosterde paprika
  • op zelfgemaakte flikken met krenten en sesamcrumble
    Bekijk product




    Ui-kerrie

        

    LEKKER

    • in hartige yoghurt met verse kruiden, roze peper en wat zeezout
    • op een zuurdesem tosti met geitenkaas
    • op een goeie bol met een hamburger
    • naast zomers gegrilde groenten
    • in een verwarmende linzensoep met komijnzaad
    • door de mayo bij zelfgesneden friet
    • bij een goedgerookte makreel

    Bekijk product




    Heb jij nou een heerlijke smaakcombinatie met potverdorie! bedacht of op de kaart staan, laat het ons weten.

     

      }